25 בדצמבר 2013

דברים גדולים מגיעים באריזות קטנות - ויש גם מתכון

אני מאד אוהבת נקניקים ובמיוחד קבנוס...
אני יודעת שזה לא הכי בריא בעולם, וכן אני יודעת שיש בו אחוזי שומן גבוהים והרבה כולסטרול. איך אני יודעת? כי אני דיאטנית!
אבל אני מחשיבה את עצמי כדיאטנית שפויה, שמאמינה שיש מקום לכל המזונות, הכל תלוי בכמות ובתדירות (שפויה כבר אמרתי?). ולכן שמחתי לקבל לנסות את נשנושי קבנוס של מעדני יחיעם...
אז מה וכמה יש באריזה?
"נשנושי קבנוס" משווקים באריזת 125 גרם מעוצבת ומתאימים לאירוח ולאכילה מחוץ לבית - קטנים ושובבים, הבעיה היא שלא ניתן להפסיק אחרי אחד surprise.
חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם, מפתיעה עם פיתוח חדשני, ומשווקת לראשונה מוצר חדש בתחום הקבנוסים: נשנושי קבנוס – אריזת חטיפי קבנוס קטנים ודקים במיוחד, בטעם עשיר ובארומה נפלאה, ההופכים את הקבנוס לחטיף האולטימטיבי. מלבד הטעם הנפלא, מדובר בפיתוח ראשון מסוגו, הנעשה באמצעות טכנולוגיה ייחודית שפותחה ב"מעדני יחיעם", המביאה לצרכן חוויית אכילה חדשה, השמה דגש על גודל, איכות וערכים תזונתיים.  
הקבנוס הנו נקניק שמקורו במטבח הפולני, העשוי בשר בקר. לרוב משמש הקבנוס לאירוח וטיולים, בעיקר בשל יכולת השימור של הנקניק ללא קירור, ובשל גודלו וצורתו המקלים על נשיאתו. הקבנוס יכול לשמש כחטיף אנרגיה עתיר חלבון, נפלא כארוחת ביניים ולאכילה מחוץ לבית, בשעות העבודה, בשילוב האימון הגופני וכו'. נשנושי הקבנוס החדשים ישווקו באריזת 125 גרם, מעוצבת ושומרת טריות.
Displaying נשנושי קבנוס מעדני יחיעם.jpg
בתמונה: נשנושי קבנוס מעדני יחיעם. צילום: אריה ויסמין.
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, "נקניקי הקבנוס חוללו לא פחות ממהפכה על מדף הנקניקים והנחילו חוויית אכילה חדשה, כזו ששמה דגש על טעם וארומה ומורגשת הרבה יותר בזכות גודלו והעידון של הנקניק. מעדני יחיעם הייתה הראשונה להשיק בישראל את סדרת נקניקי ה"דק-דק" והמשיכה בפיתוח של מוצרים דקים, בהם סדרת קבנוסים "דק דק" בטעמים. המוצר החדש מעניק חוויית אכילה חדשה, בהיותו מוקטן יותר ובטעם ייחודי.
אז אחרי שנשנשתי קצת וקניתי עוד אריזה הכנתי מרק עדשים כתומות עם קבנוס.
מרק עדשים כתומות עם נשנושי קבנוס (מתאים לימי החורף הקרים)
רכיבים:
4-5 גזרים בינוניים
2 בצלים
3/4-1 שקית עדשים כתומות 
כף מרק עוף
2 עצמות בקר
1 אריזת "נשנושי קבנוס" (או יותר)
הכנה:
מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים את הגזר מגורר ואת העדשים שנבררו ונשטפו במים חמים - מערבבים.
מכסים במים רותחים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש.
מוסיפים כף מרק עוף (לא חובה), 2 עצמות בקר שהורתחו ואת הקבנוס חתוכים לטבעות.
רתיחה נוספת והמרק מוכן

בתיאבון...

מחיר מומלץ לצרכן: 13.90 ₪ לאריזת 125 גרם.
להשיג ברשתות השיווק הגדולות ובחנויות המובחרות. כשר בהשגחת הרבנות הראשית.


 

 

 









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה