25 במרץ 2014

אביב –קיץ 2014 במתחם אירועי הבוטיק 'הדר סיטי טאואר' ר"ג ויש גם מתכונים

במסגרת חגיגות האביב במתחם אירועי הבוטיק 'הדר סיטי טאואר' מציג השף משה קצ'וקי  תפריט חדש ומוקפד. תפריט הכולל את כל הטרנדים, המגמות והבשורות הקולינאריות לאביב 2014. בתפריט החדש ניתן ליהנות ממבחר מנות גורמה, המתבססות על מתכונים בריאותיים וקלילים, מנות ללא גלוטן, ספיישלים מיוחדים וקינוחים נפלאים מעשה ידי השף והקונדיטור של המקום!

הוזמנתי לארוחת טעימות מתפריט אביב 2014:
המקום עוצב באופן יפייפה ומרשים כאחד, עדין ואסטטי...

למנות ראשונות הוגשו:
  • שבלול סלמון במיונז וואסבי וסלט שורשים - שהיה עסיסי וטעים וההפתעה מבחינתי היה המיונז עם הוואסבי שהשתלבו באופן מופלא עם הסלמון.
  • קרפצ'יו אנטריקוט ונבטי ברוקולי - אני כל כך אוהבת קרפצ'יו, לי היה חסר קצת בלסמי, אבל טעם האנטריקוט חיפה על הכל (חבל רק שהמנה היתה כל כך קטנה).
  • טרטר סלמון טרי - במילה אחת יאמי ובשתי מילים יאמי - יאמי.
  • דואט תרמיל פסטיה ומיני רול קובני - מנה יפייפיה וטעימה לא פחות. אהבתי יותר את הפסטיה שהיתה נפלאה, קריספית והמילוי נימוח.


למנות עיקריות הוגשו:
  • אסאדו על פירה עם פורצ'יני - פחות אהבתי את המנה מאחר וכמות השומן היתה גדולה מדיי (ואני יודעת שבאסאדו יש הרבה שומן)...אבל הרוטב של האסאדו יחד עם הפירה ופורצ'יני היה טעים (וקצת מלוח כנראה הטבח מאוהב).
  • מדליוני עוף על גרטן תפו"א וזוקיני - לא טעמתי את המנה, אך אלו שטעמו ממנה מאד אהבו.

ולקינוח...הוגש בופה קינוחים...
ממבט ראשון וואו...ואז חשבתי לעצמי מה כבר יכול להיות טעים בקינוחי פרווה וטעיתי ובגדול!
הקינוחים לא רק נראו נפלא הם גם היו טעימים (שאפו לקונדיטור), עוגיות המקרונים היו נימוחות ועם מילוי דומיננטי ונימוח, עוגת השוקולד החמה היתה מדהימה, מוס וניל עם פירות יער ושברי מרנג מופלא, מוס עם עוגיות הלוטוס ועוד...ועוד...



והכל בליווי יינות מיקב טפברג

בנוסף ניתן ליהנות גם מתפריטים אישיים על פי הזמנה או קונספט נבחר, לצד האופציה לבופה קליל בשעות הבוקר והצהריים .


הדר סיטי טאואר ברמת גן מזמינים אתכם להפתיע את האורחים עם אירוע קסום במתחם שעוצב על ידי טובי האדריכלים בישראל הכולל 3 אולמות מהודרים, פטיו מרהיב המקדם את פני הבאים ומושלם לעריכת חופות או קבלת פנים  ולובי מהודר ואלגנטי .
מתחם הדר סיטי טאואר הפך לחלק בלתי נפרד מהסצנה העסקית בישראל, הנוהגת לקיים במקום: כנסים, ימי עיון והשקות. הדר סיטי טאואר ברמת גן ביססה את מעמדה בשנים האחרונות גם כמתחם נחשב לאירועים פרטיים בינהם: חופות וקידושין, חגיגות מצווה, הרמות כוסית ועוד. במקום ניתן לארח עד 1,000 איש וליהנות מחנייה צמודה ומיקום נגיש במרכז, ליד רכבת ישראל ועם גישה נוחה לנתיבי איילון.

ועכשיו לשני מתכונים של שף הבית משה קצ'וקי:

קרפצ'יו אנטריקוט בנבטי ברוקולי
 ל - 6 סועדים

חומרים:
480 גרם אנטריקוט מיושן
60 גרם נבטי ברוקולי
כפית מלח אטלנטי
0.5 כפית פלפל שחור גרוס עדין
2 כפות שמן זית

אופן הכנה:
פורסים את נתח האנטריקוט לשניים לרוחבו עוטפים בניילון נצמד תוך יצירת צינור עגול מכל נתח בנפרד.
מקפיאים למשך כשעה בערך על מנת שהנתח יתקבע בצורתו.

שלב ההגשה:
מסירים את הניילון הנצמד ופורסים לפרוסות דקות מאוד (1-2 מ"מ, 5 עד 6 פרוסות למנה) ומצלחתים מיד כדי שהקרפצ'ו לא יפשיר ויקרע!!
מניחים מעט נבטי ברוקולי מעל לקישוט וממש לפני ההגשה בוזקים שמן זית, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס עדין.

פילה דניס צרוב על קרפצ'ו סלק

חומרים:
6 יחידות פילה דניס במשקל 130 - 150 ליחידה עם עור
5 כפות שמן זית
1 כף מלח אטלנטי
רבע כפית משחת ווסאבי
2 סלקים בינוניים
מיץ מלימון אחד טרי

אופן ההכנה:
מקלפים את הסלק ופורסים לפרוסות דקות (1-2 מ"מ) ומעבירים לכלי עם מים וקרח.
חוצים את פילה הדניס באלכסון ומורחים בחצי מכמות השמן זית, משחת הוואסבי וכפית מלח אטלנטי.
מחמים מחבת (טפלון) על גז לחום גבוהה וצורבים את פילה הדניס משני צדיו  כאשר העור כלפי מעלה ראשית.

הגשה:
מניחים את פרוסות הסלק במרכז הצלחת, מזלפים שמן זית, מיץ לימון ומלח ומניחים את פילה הדגים מעל כדי שחום הדגים ירכך מעט את הסלק.
(את הסלק יש להעביר מהמים והקרח ראשית לנייר סופג לכמה דקות)

 בתאבון 
**הדר סיטי טאואר רמת גן***
רח' זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג
לפרטים נוספים והזמנות: טל' 03.7514141

פרטים נוספים באתר הבית: הדר סיטי טאואר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה