1 ביוני 2014

מתכון לעוגת גלידה בטעם גבינה עם ריבת תות באדיבות רשת הגלידריות אנדרי

מצרכים לבצק בסיס:
2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
חצי כוס חלב
2
חלמונים
כף תמצית וניל
200
גרם מרגרינה

מצרכים לגלידה:
חצי גרם תותים מרוסקים
חצי כוס סוכר
כוס שמנת מתוקה
כוס חלב
1
גבינה לבנה

מצרכים לפירוריי ביסקווטים:
 50גרם פתי-בר
כפית מרגרינה .
שוברים את ביסקוויט פתי-בר לחלקים קטנים .
ממיסים את המרגרינה על אש קטנה .
ושמים את המרגרינה על הביסקוויטים ומערבבים.

אופן ההכנה הבצק:
ללוש את הבצק במערבל חשמלי. להכניס את כל החומרים יחד כולל המרגרינה לקערה של המערבל. להפעיל כ- 3 עד- 5 דקות במהירות איטית עד שהבצק יראה מוכן .
לשים את הבצק בתבנית, לסדר לשכבה דקה בבסיס. לאפות בתנור 180 מעלות למשך 15 דקות.

אופן הכנת הגלידה
מחממים את השמנת המתוקה עם החלב עד סף רתיחה.
לאחר שהשמנת והחלב מוכנים, מוסיפים את הגבינה הלבנה על אש קטנה עד שהתערובת מסמיכה (לא להרתיח).
בנפרד יש לשים התותים בסיר על אש קטנה עד שהתותים יבושלו .
נותנים לשני התהליכים להתקרר בחוץ, ולאחר מכן יש לערבב את שניהם יחד בקערה (תותים והשמנת) ולקרר למשך שלוש עד ארבע שעות .לאחר הקירור יש למרוח את הגלידה בתבנית מעל הבצק .לקשט בכל סוגי הפירות חתוכים בקטן.

מחיר לצרכן 98 ש'.

להשיג בסניפי רשת גלידת "אנדרי":


ת"א- יפו רח' יפת 138, רמת גן- בן גוריון 2, ראשון לציון- סחרוב 8, הרצליה- משכית 27

תמונת יח"צ



לחג שבועות לבן ומאושר