15 ביוני 2016

אם אין לחם תאכלו לחם בסגנון איטלקי או לחם כפרי עם גרעינים או לחם שיפון

מי לא אוהב את הריח של לחם טרי, חם ומהביל? כזה שבדיוק יצא מהתנור עם קראסט יפייפה מבחוץ ורך מבפנים...כזה שלא משנה מה תמרח עליו או תאכל לצידו הוא תמיד יהיה טעים?

גם אני מאד אוהבת, אבל הרבה פחות אוהבת את ההתעסקות עם הכנתו...קמח, שמרים, כן גומה, לא גומה, כן ביצה בלי ביצה...וכמה התפחות...

לכן שמחתי שקיבלתי לנסות את "לחם הבית": תערובות להכנת לחם ביתי בקלות מבית מאסטר שף
קיבלתי תערובות להכנת שלושה סוגי לחמים שונים:
תערובת להכנת לחם כפרי עם גרעינים, תערובת להכנת לחם שיפון ותערובת להכנת לחם בסגנון איטלקי עם חיטת דורום
ולהפתעתי ההכנה היא קלה ונוחה...
שופכים את התערובת, מוסיפים מים (ובתערובת בסגנון איטלקי גם שמן) ואם רוצים זה המקום להוסיף תוספות מגניבות שישדרגו את הלחם שלנו...ערבוב מהיר או לישה ידנית ואז התפחה ראשונית...מעבירים לתבנית אפייה להתפחה שניה והופ לתנור...

מוציאים מהתנור וכל מה שנשאר זה רק להחליט מה מורחים מעל...טחינה מתובלת, חמאה עם מלח אטלנטי או אולי נוטלה

אני אפיתי לחם כפרי בתוספת גרעינים וחמוציות...הריח אוי הריח...וטעיםםםםםםםם...