10 בינואר 2019

הים Mad מקום - Mad kitchen bar

יצאתי לחגוג יום הולדת (39 למתעניינים...) באיחור אופנתי (אתם יודעים בית, עבודה, ילדים ועייפות מצטברת) במקום שאנחנו יודעים שעוד נחזור אליו שוב ושוב.
בעלי חיפש וקיבל המלצה חמה על מקום חדש שנפתח בנהריה בשם mad kitchen bar  שאפילו תחת איומים מתונים הובטח לו שיהיה טעים ומגניב (39 זוכרים).
מסתבר שהמקום נפתח לפני כשלושה חודשים ע"י שלושה שותפים נהריינים; מייקל, אבידן ולב.

הזמנו מקום ליום שישי בשעה 20:00 (וכן תזמינו מקום מראש אחרת לא בטוח שיהיה לכם מקום לשבת), התלבשנו, התבשמנו, שמנו את את הילדים אצל חמותי ויצאנו (פשוט, פשוט, פשוט...).
העקב אכילס של המקום זו החנייה, אבל מסתדרים...
העיצוב של המקום שיקי וחמים, לא נופל משום בר בתל אביב או בלונדון, התאורה מתעמעמת, לא חשוך מדיי, עם קיר בקבוקים שרק מוסיף מה שאותי קנה ובגדול זה החלון הגדול שמשקיף למטבח כך שיכולתי לראות את השף והטבחים מכינים את האוכל.
המוזיקה היתה נפלאה ורק תרמה לאווירה (ולא חזקה מדיי כך שיכולנו גם לשוחח...בגילי זה חשוב...).
התמקמנו על הבר (כי ידוע שכל האקשן מתרחש בבר), הזמנו אלכוהול והמבחר גדול ונכבד ומנות ראשונות


עוד בטרם הגענו ידענו אילו מנות ראשונות ניקח, פולנטה וסלט ארטישוק אלה רומנה שאכן היו נפלאות...
הפולנטה היתה נימוחה עם פטריות צרובות ופרמזן וסלט הארטישוק היה מופלא שאפילו זה שלא אוהב ארטישוק נהנה ממנו.


למנות עיקריות הזמנו פסטה קרבונרה שהיתה גדולה, עשירה בחזה אווז ומעולה ומנת אנטריקוט מרשימה ביותר וטעימה לא פחות עם פירה (עם מלא חמאה), ירקות צרובים ועצם...יאמי...ללקק את האצבעות.
לקינוח פונקנו בברולה הבית, ואכן פונקנו...והכל מעשה ידיו של השף דוד טהור...שאפו ענקי.


הרעיון שעומד מאחורי התפריט הים תיכוני (mediterranean) הוא חומרי גלם טריים והכל מוכן במקום.
בשעה 22:00-23:00 האורות מתעמעמים, הסאונד מתעצם, הדי ג'יי תופס את מקומו, הצעירים מגיעים והמקום הופך לבר MADNESS.
פסיפס משוגע שמצליח לשלב בין מסעדה אלגנטית לבר שוקק חיים.
אז אם חשקה נפשכם באוכל טוב, מוזיקה טובה ואלכוהול איכותי זה המקום בשבילכם.

Mad kitchen bar וויצמן 65 נהריה
טלפון - 04-6653535

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה